slide-0de39a9

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی 

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی 

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی 

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی  : استفاده از بتن برای طراحی و اجرای ساختمان ها یکی از استانداردترین نوع ساخت و ساز می باشد که شرکت PSP یکی از شرکت های معتبر در زمینه طراحی و اجرای ساختمان های بتنی و فلزی با سقف های تیرچه و بلوک،دال های بتنی ساده، پیش تنیده و وافل می باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید از بخش پروژه های اجرا شده شرکت PSP دیدن فرمایید.

همراه بخش بلاگ PSP باشید تا با همدیگه به بررسی معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی بپردازیم.

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی 

ضعف در دمای زیاد : مقاومت ساختمان فلزی با افزایش دما نقصان می یابد . اگر دکای اسکلت فلزی از 500 تا 600 درجه سانتی گراد برسد ، تعادل ساختمان به خطر می افتد .

خوردگی و فساد فلز در مقابل عوامل خارجی : قطعات مصرفی در ساختمان فلزی در مقابل عوامل جوی خورده شده و از ابعاد آن کاسته میشود و مخارج نگهداری و محافظت زیاد است .

تمایل قطعات فشاری به کمانش : با توجه به اینکه قطعات فلزی زیاد و ابعاد مصرفی معمولا” کوچک است ، تمایل به کمانش در این قطعات یک نقطه ضعف بحساب می رسد .

جوش نامناسب : در ساختمانهای فلزی اتصال قطعات به همدیگر با جوش ، پرچ ، پیچ صورت میگیرد .

 

معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی - PSP

 

استفاده از پیچ و مهره وتهیه ، ساخت قطعات در کارخانجات اقتصادی ترین ، فنی ترین کار می باشد که در کشور ما برای ساختمانهای متداول چنین امکاناتی مهیا نیست . اتصال با جوش بعلت عدم مهارت جوشکاران ، استفاده از ماشین آلات قدیمی ، عدم کنترل دقیق توسط مهندسین ناظر ، گران بودن هزینه آزمایش جوش و …… برزگترین ضعف میباشد.

تجربه ثابت کرده است که سوله های ساخته شده در کارخانجات درصورت رعایت مشخصات فنی و استاندارد ، این عیب را نداشته و دارای مقاومت سازه ایی بهتر در برابر بارهای وارده و نیروی زلزله است.

اگر که دوست دارید بیشتر با فعالیت شرکت PSP ( تولید کننده سقف وافل و قالب وافل ) آشنا بشید میتونید صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ممنون که تا پایان مقاله معایب طراحی و اجرای ساختمان های فلزی  همراه PSP  بودید لطفا نظر خودتان را برای ما پایین این صفحه بنویسید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.