slide-0de39a9

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول

در ادامه مقاله مقاوم سازی سقف وافل از وبلاگ شرکت PSP ( تولید کننده سقف وافل و قالب وافل ) به روش های مقاوم سازی سقف وافل خواهیم پرداخت  پس تا پایان همراه ما باشید.

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول

۱. مقاوم سازی سقف وافل با الیاف FRP
با توجه به نوع خرابی و آسیبی که در سقف وافل به وجود آمده می‌توان از انواع ملات گروت، بتن و با چسب برای ترمیم این خرابی در سقف استفاده کرد. تا در نتیجه از ورود آسیب جدی به سایر قسمت‌های سقف جلوگیری شود.

یکی از بهترین روش های کارآمد برای مقاوم سازی سقف وافل استفاده از الیاف FRP است. این الیاف علاوه بر اینکه موجب پوشش کامل ترک های موجود، افزایش مقاومت خمشی سقف و افزایش ظرفیت باربری می‌شود، مانع از بروز ترک‌های جدید و ایجاد خیز در سقف خواهد شد.

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول - قیمت سقف وافل

۲. لمینت FRP
از دیگر راهکارهای ترمیم سقف وافل، استفاده از لمینت FRP است که در سطح تحتانی سقف مورد استفاده واقع می‌شود. با توجه به این که با استفاده از این لمینت ظرفیت باربری و مقاومت خمشی سقف افزایش پیدا میکند، نیروی کششی در قسمتی که این نیرو وارد می‌شود نیز بیشتر خواهد شد.

6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول ( www.pspwaffle.com)

در واقع در خیلی از مواقع صفحه دال موجود در سقف از مقاومت فشاری مناسبی برخوردار است و دیگر نیازی به تقویت آن نیست. اما در صورت لزوم، می‌توان از این لمینت برای مقاوم سازی سقف وافل در قسمتی که نیرو فشاری به آن وارد می‌شود استفاده کرد.

۳. کاشت میلگرد
دیگر روش مقاوم سازی سقف وافل کاشت میلگرد است که باید بنا بر ضوابط و قوانین خاصی انجام شود. در واقع در این راهکار شما با استفاده ار چسباندن و افزودن میلگرد تغییرات مناسبی را در ستون‌های بتنی ایجاد کرده و استحکام و مقاومت سقف وافل را بیشترین میزان خود می‌رسانید. با استفاده از این روش می‌توان به راحتی هرگونه ضعف در باربری سازه را رفع نمود.

ممنون که تا پایان 6 روش مقاوم سازی سقف وافل بخش اول همراه ما بودید در مقاله بعدی ادامه این موضوع را باهم پیش خواهیم برد.

همچنین می توانید پی اس وافل را در اینستاگرام نیز دنبال نمایید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.